Grillet mørbrad og lækker spinatsalat

image_pdfimage_print

rosmarinMums – bedre kan det ikke beskrives.

Har her til aften kreeret en suveræn lækker menu, med hjælp fra to super nemme opskrifter fundet på Kreamors køkken.

Den ene opskrift er denne på grillet mørbrad med friske urter og parmaskinke.

 

Som tilbehør valgte jeg at lave denne spinatsalat med granatæble (som jeg er helt pjatter med) og feta os (hvilket heller ikke er en ringe opfindelse 🙂 )

spiant           granatæble

Det eneste jeg ændrer var at der i dressingen til både salaten og krydderurt mixet til mørbraden, kom en lille smule honning i.

108_-Kreta-øko-honning-timian-urterMest fordi vi har fået en honning fra Kreta, hvor bierne har samlet honning fra et område med meget timian og derfor er der en let smag af timian i honningen, og det syntes jeg passede fint i tråd med de friske krydderurter til mørbraden og som rød tråd til salaten.

En anden lille detalje er at jeg ikke har det så godt med persille – jo nogen gange, men hvis jeg kan komme uden om, gør jeg helst det. Og da det var mig der var i køkkenet, valgte jeg at udelade persillen i krydderurt mixet, og det smagte super godt med bare rosmarin og timian alene.timian

Så er du blevet nysgerrig, eller har du bare brug for at få inspiration til en ny aftensmads menu, så synes jeg helt klart du skal tage et smut forbi kreamors køkken.

god fornøjelse 🙂

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *